20% korting op entree!!

De opening van de Buffel staat bol van de activiteiten en die mag je niet missen. Op zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur. Jij komt toch ook?

De Buffel in winterse sferen…

De sfeerverlichting brengt de kade in winterse sferen… en wie weet zijn de weergoden ons gunstig gezind en zorgen ze misschien zelfs voor een ‘wit’ dek!

Een muzikale noot

Luister naar de opzwepende beats van DJ Ronald én om 13.30 uur naar de samenzang van Shantikoor ‘3xNiks’.

Een hapje en een drankje…

Op de kade bakt een oud-Hollandse olliebollenkraam de lekkerste bollen. Een ‘patatje met’ of een snack bij Droogdok Jan Blanken; het is er allemaal. In het voormalige Pomphuis serveren de koks van Restaurant Fortezza de heerlijkste gerechten… of een lekker ‘bakkie’met gebak.

De kids worden niet vergeten

Varen met modelbootjes, schminken en je kunt de zeeheld of de matrozen ontmoeten… Je loopt ze zo tegen het lijf. Monster snel aan an je krijgt een echt Monsterboekje!

Fotowedstrijd

Uit de vele inzendingen die wij ontvingen wordt de winnaar van de fotowedstrijd bekendgemaakt en aansluitend zijn ook alle foto’s te bekijken in het gebouw van het Droogdok.

Alle hens aan dek

Beleef het mee op Museumschip de Buffel. Spanning en avontuur voor jong en oud, voor het hele gezin. Het voormalige Marinestoomschip ligt aan de Dokweg in de oude vesting van Hellevoetsluis.